Welcome to my blog. Feel free to read my stories and etc. I rarely update this blog. Sixteen.


home. | le owner. | stuff. | affiliates. | flavors. | chatbox.

Khamis, 2 Jun 2016

Haiiiiiiiiiiii gais!

Assalamualaikum and hi.

I'm back gais. Sumpah rindu giler nak update blog mcm dulu. Rindu sangat2 :'( and kali nie saya dpt jugak update blog. HAHAHAHAHAHA. Korang sihat semuanya? Aku tau semua org tk nak singgah blog aku lagi dah. Ahahahaha. Tahun lepas aku dah form 5. Dah habis SPM dah pun. Alhamdulilah. Result? So far so good. Alhamdulilah semua lulus :) better tkyah tau kot. Hahahaha xD and skrg nie busy nak bt preparation untuk masuk U. huhuhu tak sangke dah jdi pelajar universiti. hahahaahaha

Tapi aku rindu giler zaman sekolah. Lagi2 mase form 5. Macam2 doee aktiviti yg aku buat. Dah la aku rapat dgn junior2. Smpai skrg aku tkleh move on. Ye ke hahahaha xD rase nak undurkan masa je balik tp apekan daya. Soooooo saya nk post gambar, utk pengubat rindu katekooo hahahahaha


miss u guys so much :* geng IT katekooo


choral speakers of smk bukit saujana 2015. akak rindu koranggggg

kalau ade mase, in shaa Allah I will update this blog later. kehkehkeh. okaylah nak gi makan! bye