Welcome to my blog. Feel free to read my stories and etc. I rarely update this blog. Sixteen.


home. | le owner. | stuff. | affiliates. | flavors. | chatbox.

Sabtu, 12 Mac 2011

Blog yang saya paling suka

Assalamuailkum and hai semua....ari ni sye nk cerita pasal blog yg sya paling suka...yg paling cantiklah snang citer...tpi musuh sye pun ade blog....kwn2 sye ckp blog mreka brdue tu buruk...sye diam aje...x tau la nk ckp ape ek???oh,btw,sye ingin memulakan cerita blog yang saya paling suka di dunia ini...


Blog kak dayah cantik,lawa dan saya sukakan background blog dia....akak dayah tu kreatif lah...follower blog dia  142 orang....ramai kan???sye anggap blog kak dayah blog paling tercantik di dunia.....


Nie blog kwn aku...blog dia cantik gak...walaupun dia jarang update blog kesayangan dye tu...hehehe...aku smue tolong hiaskan blog dia sket2...follower dia sramai 3 org je...ingatkan 700 lbeh...hehehe...ok...sambung cter plak...

3.Blog MizzMia

Aku suke blog dia...sbb ape??sbb wrne biru...itu wrne kegemaran aku lah!!blog dia cute sgt....background dia lawa sangat...

erm,dah tu je...bye2..

 For Reading!

Tiada ulasan: