Welcome to my blog. Feel free to read my stories and etc. I rarely update this blog. Sixteen.


home. | le owner. | stuff. | affiliates. | flavors. | chatbox.

Khamis, 10 Mac 2011

CONTEST BLOG PALING SWEET


ASSALAMUAILKUM AND HAI...
baru first time join contest mcm gini...hehehe...nk tau tujuannye??
Tujuannye : 
1.Saje2 and suke2
2.Nanti dpt adiah...

Contest ni dibuat oleh Hanis,MizzMia dan AWAN
Ok,sye mau tag : 

erm,tu je sye ingin sampaikan...bye2

 For Reading!

4 ulasan:

Hanis berkata...

Thanks for joining :) Gud luck ^^

Ratu Petninlaw berkata...

@Hanis : Thanks kak... :D

Syazwana98 berkata...

saya nak join juga boleh tak... plz plz plz... :)

Ratu Petninlaw berkata...

@syazwana98 : klau nk join contest nie,syarat-syaratnye :


1. Follow blog Hanis, MizzMia and AWAN untuk korang senang update dengan kitorang. Kalau tak nak its okay :)

2. Buat entri pasal contest nie. Ambil banner and link kan terus melalui banner tu.

3. Warga Malaysia! Jantina: boys and girls boleh :D

4. Contest akan terbatal secara serta-merta jika kurang daripada 5 bloggers.

5. Tarikh tutup 1 April. 50 bloggers sahaja.

6. Tag 3 orang bloggers and pastikan mereka tahu mereka di-tag.

7. Don't care blog korang black or not (like AWAN's bloggie) asalkan ada flavor sweet like sugar! ;)

Hadiahnye :


1st: Banner (dibincang dengan pemenang nanti)
2nd: Tab Shoutbox/ Background Ajax Shoutbox (pilih salah satu)
3rd: Cursor Comel (dibincang dengan pemenang nanti)