Welcome to my blog. Feel free to read my stories and etc. I rarely update this blog. Sixteen.


home. | le owner. | stuff. | affiliates. | flavors. | chatbox.

Selasa, 15 Mac 2011

PENGUMUMAN!!!

Assalamuailkum and hai...ari ni saya ada pengumuman sedikit...korang catat la ye...

http://www.cute-smiley.com1.Kalau korang nak copy kod tutorial,tkn Ctrl+C ok!

2.Kalau korang nak share tutorial kat orang laen,boleh..Tapi,kne credit Ratu Petninlaw ok!


http://www.cute-smiley.com
3.Kalau ada copycats di sini,gi blah!!I hate copycats..


http://www.cute-smiley.com4.Kalau saya nampak ada orang copy blog saya,saya akan ceritakan kat blog saya dan kepada semua orang!!Biar dia rasa!


Erm,nak cakap ape lagi ek???Dah tu je sye ingin sampaikan kpda korang semua...

Bye2 and assalamuailkum..http://www.cute-smiley.com


 For Reading My Rules!






Tiada ulasan: