Welcome to my blog. Feel free to read my stories and etc. I rarely update this blog. Sixteen.


home. | le owner. | stuff. | affiliates. | flavors. | chatbox.

Selasa, 15 Mac 2011

Tutorial,Header,Banner dan Tab Shoutmix Request

Assalamuailkum dan selamat sejahtera...korang nak wat tuto,header,banner dan tab shoutmix request x??msti lah korang nak kan???korang ikut je kat bawah catatan yg sye taip ni...










Name:






URL Blog






Korang nak header,banner,tab shoutmix atau tuto??






Tuto/header/banner/tab shoutmix apa yg korang nak











Click here to put a form like this on your site.

Mula2 korang tulis nama korang,pas tu url blog,kmudian korang pilih header/banner/tuto/tab shoutmix request...Then,korang tulis la tuto/header/banner/tab shoutmix apa yg korang nak ok....

Insyaallah sye akn tunaikan prmintaan kowunk....free of charges punyer....kpd yg blum mnjadi follower Ratu Petninlaw tu,cpt2 follow la ye...

Erm,tu je sye nak sampaikan kpd korang...

Bye2 and Assalamuailkum...


 For Reading!




Tiada ulasan: