Welcome to my blog. Feel free to read my stories and etc. I rarely update this blog. Sixteen.


home. | le owner. | stuff. | affiliates. | flavors. | chatbox.

Ahad, 12 Jun 2011

Benda yang Tidak Memerlukan Di Blog

Ha korang smue...Ari nie sye nk citer pasal benda yang TIDAK MEMERLUKAN di Blog ok...Mungkin kite leh brkongsi cerita kan???

1.Clock widget

Kan korang biasenye nk taruk clock widget kat blog kan,x pyh lah...Kan kat laptop/komputer korang ade jam,kt shoutmix pon ade jam...So,x yah lah nk beratkan blog korang...

2.Snow

Ade sesetengah orang tu dye taruk snow kat blog..Nak blog tu cantik lah katekan...X payah!Nanti beratkn blog korang jek...Klau kte bukak blog dye tu,lambat kan???

3.Music yang x de button pause

Nie lgi satu,ade satu music widget,x de button pause..Mcm gratisan musik..x de langsung,aku suggest korang pakai youtube..bagus pnye trbaekk di ladang....


4.Bnyk widget kat blog

Nie amaran!!Korang jangan taruk widget banyak2 kat blog korang!!nanti kene virus...korang kne buang widget yg x prlu okay..atau korang sruh sye editkan blog lawa2 okai...

Oklahbai...

2 ulasan:

bunga berkata...

yer ke kena virus..tapi mmg bunga xletak dah..

Farah berkata...

@bunga : x,maksud kite klau kite taruk widget banyak2...