Welcome to my blog. Feel free to read my stories and etc. I rarely update this blog. Sixteen.


home. | le owner. | stuff. | affiliates. | flavors. | chatbox.

Ahad, 7 Ogos 2011

Mini Doodle G.A by HH

Tumblr_lnkqu9qpdc1qcxd7xo1_400_large

Assalamualaikum

Korang smue sihat? Dh 7 ari puase.. Bilelah nk raye ek \ lame lagi /

So arini aku ade join satu contest. Nk tau x name contest tu? Namanye ialah Contest Mini Doodle G.A by HH a.k.a Hidayah Hakimi.

Ni bannernye :)


Syarat-syarat penyertaan

  • Buat 1 entry yang bertajuk " Mini Doodle G.A by Hidayah Hakimi"
  • Letak banner G.A ni dekat entry korang dan linkkan ke blog yaya (tak perlu letak di sidebar)
  • Wajib follow blog Yaya kerana G.A ini hanya terbuka kepada follower sahaja.
  • Tag sekurang-kurangnya 2 orang blogger dan pastikan mereka mengetahui.
  • Tidak dibenarkan sama sekali submit entry di ruangan comment entry ni atau pun shoutbox. Entry yang di submit di discussion board fanpage yaya sahaja yang di ambil kira.

Oklah sye nk tag



klah babai...

btw klau korang nk join contest tu, just klik dye pnye banner k.. :D

2 ulasan:

hidayah hakimi berkata...

adik farahin.. tq sbb join G.A ni...

Farahin berkata...

@hidayah hakimi : wlcome kak.. btw jom lh join contest sye nie...

http://ratupetninlaw.blogspot.com/2011/08/mini-contest-teka-gambar-by-farahin98.html