Welcome to my blog. Feel free to read my stories and etc. I rarely update this blog. Sixteen.


home. | le owner. | stuff. | affiliates. | flavors. | chatbox.

Jumaat, 23 September 2011

Contest : "Wishlist Saya Tercapai"

Ini merupakan sticky post. sila scroll ke bawah untuk melihat post baru ye. Terime kasih.


Yeye ade semangat nak blogging. Ari ni saya wat contest. Bukan saya sorang je, ada partner dua orang :D



http://4.bp.blogspot.com/--nJ6wtklQ0s/TmIHv6XUOOI/AAAAAAAAAkk/_O_AsHq47rA/s1600/contest.png
Syarat-syarat


1)Follow blog Ain,Auni dan Farahin (wajib)
2)Like Page Ain,Farahin dan heartbeat Auni (Tidak wajib)
3)Buat entry tajuk dia "Contest: "Wishlist  Saya Tercapai" pastu ceritakan impian/wishlist yang pernah anda capai.
4)Letak Banner di entry (harus)
5)Tag 2 orang rakan blogger.(tak wajib)
6)Contest akan terbatal if kurang daripada 10 orang yang join
7)Tinggalkan link contest di comment (tak kisah nak letak kat blog mana satu)


Kalau tak nak buat tak pe kecuali yang Farahin Italic kan.Yang dibold kan tu dia agak penting lah juga.

Cara-cara nak menang

1. Cerita wishlist anda dengan menarik dari awal hingga akhir. #janganpanjangsangat
2. Letak gambar utk jadikan lebih menarik.

Hadiah


1 st: Cursor nama + Banner + Edit fullblog + header +Review Blog(Boleh pilih nak blogspot ke nak blogskin :))
2 nd :Header + Banner + Review blog 
3rd: Copyright Gambar + Header




3 Saguhati (Cursor)


Tarikh tutup


10 /10 / 2011


Kalau ada masalah tanya di fanpage Farahin.Hadiah juga akan ditambah apabila dah lebih sepuluh orang! 


Okey Farahin nak cakap kitaorang nilai dengan entry terbaik je ;)


p/s: ada sesiapa nak sponsor hadiah?Message Farahin dekat fb 




2 ulasan:

nur aina berkata...

http://storymorylove.blogspot.com/2011/09/contest-wishlist-saya-tercapai.html

남 은 지 (Nam Eun Ji) berkata...

:D
http://pabo-tomboy.blogspot.com/2011/09/contest-wishlist-saya-tercapai.html