Welcome to my blog. Feel free to read my stories and etc. I rarely update this blog. Sixteen.


home. | le owner. | stuff. | affiliates. | flavors. | chatbox.

Rabu, 21 September 2011

Freebies - Header

Hye. sempena follower sye dh nk dkt 200, sye nak bagi header utk korang smue. hope you like it.

Width : 890

Height : 300




p/s : kalau nak ambik click gambar tu pastu ade wrne itam kluar kan, tgk url gmbr tu kat sbelah kiri, click la. and then save. ataupun korang click je header tu, tkn right click and then save.
Saye buat header simple je, bukan mcm korang smue pnye. lawa2 smue \perli ke?/

Tinggalkan komen yea kalau dah ambik :)

13 ulasan:

merahitujambu berkata...

wah comel2

Farahin berkata...

@merahitujambu : hehe thanks

Gadis mutiara berkata...

amik ..

Queen oF LOL berkata...

I take one . nice :)

Farahin berkata...

@Gadis mutiara : wokey :D

@Queen oF LOL : ok. thanks :)

Maisara Adilah berkata...

Lawa , ambil satu tau :) Hikhihk

syafika comot berkata...

sya amek yek. thanks.,

Shahirah Cute berkata...

aq ambek stu tw.. thxs

nurul syuhada berkata...

akq ambek stu taww,,,tengs:)

Syahira Amira=] berkata...

sya amek yg atas skali taw . thanks :D

NUR FARAH NASUHA berkata...

amek satu :D

Fara berkata...

Ambik yang no 2 :p

Aimie ;) berkata...

amek satu ;)