Welcome to my blog. Feel free to read my stories and etc. I rarely update this blog. Sixteen.


home. | le owner. | stuff. | affiliates. | flavors. | chatbox.

Selasa, 4 Oktober 2011

1st Contest by 'QN' - CONTEST OH BERGAYANYA AKU!

Assalamualaikum

1240528-9-1316408744016_large

Join contest lagi! Haishh rajinnye Farahin nie. HAHA :D Contest ni Kak Na Nyna yg ajak sye join :) Dye baru buat contest kat blog dye :)


Kalau nak join klik banner tu ek ^^

Syarat-syarat

1. mestilah FOLLOW blog nina dan qjey (wajib sebab senang mengetahui update contest ini dari semasa ke semasa)

2. LIKE lah page kami

3. BUAT satu entry yang bertajuk : CONTEST OH BERGAYANYA AKU !

4. COPY banner di atas dan letak di dalam entry anda sekali serta linkkan ke blog ni

5. masukkan SATU gambar anda yang paling bergaya, cantik, hot dan sebagainya untuk dipertaruhkan (lebih pun tak apa)

6. tag minimum 2 rakan blogger dan mestilah mereka tahu yang mereka ditag (beritahu je orang yang korang tag tu)

7. contest ini akan dibatalkan sekiranya kurang dari 5 penyertaan. so tag lah ramai ramai lagi bagus

8. terbuka kepada lelaki dan perempuan

TARIKH TUTUP : 04/11/2011 (sebulan dari sekarang, 04/10/2011)

Ni lah gmbr yg sye pertaruhkan tu






Banyak kan? Ehehehe :D

Hadiah-hadiah

1st - topup RM 10 (MAXIS/CELCOM)

2nd - topup RM 5 (MAXIS/CELCOM)

3rd - topup RM 3 (MAXIS/CELCOM)
Jadi, jomlah join ^^ Doakan semoga sye menang ea :*


Sye nak tag






Oklah babai ^_*



5 ulasan:

Ruqaiyah Amanina berkata...

thanks farahin join . wah bnyknye pic die . nice ! gudluck dear ! :)

Farahin berkata...

@Ruqaiyah Amanina : wlcome ^_^

Muhd Fadlin berkata...

thanks for the tag :) kalau rajin nanti saya join, HAHA :D

Farahin berkata...

@Muhd Fadlin : welcome. join lah :D

Ariena Hisham berkata...

Hai! Nice pic laa. Saya pun join contest yg sama macam awak! Saya follow sini tau. Jom usha blog saya pulak :) Hihi

Link: http://nurulariena.blogspot.com/