Welcome to my blog. Feel free to read my stories and etc. I rarely update this blog. Sixteen.


home. | le owner. | stuff. | affiliates. | flavors. | chatbox.

Isnin, 24 Oktober 2011

Alhamdulilah! Jumpa jugak akhirnya

Tumblr_ltj6jthcer1qlazwho1_500_large

Assalamualaikum n Hye

Korang nak tau tak, saya ade jumpe sesuatu dekat Kluang Mall. Nak tau pe dye? Mase tu sye terkejut gilak ah. Saye trjumpe owl necklace, rantai yg paling popular. Baru jumpe semalam. Sye g Kluang Mall selalu tpi x nmpk pon owl necklace. Nak beli tapi mak dgn ayah x bgi. Ermm sabor jer lah.... Nak pakai rantai tu tapi mak ayh sye x bgi sbb burung hantu pe bnde th sye pon x thu.. Alah stkt nk brgaya je, bukan nk memuja rantai tuh! Tak de maknenye sye nk memuja rantai owl tu! Nak beli jugak walaupun ade gmbr laen. Aku kene beli 2 rantai jenis mcm tu. Harap2 dpt.. Smalam dpt jgk minum Cool Blog \sodap/. Suatu hari nanti aku akn keje di Cool Blog. HAHA ;D
Nanti besok gi Kluang Mall lagi! Yahoo dpt bli owl necklace. X kesah lh owl ke, camera ke yg pnting dpt bli.. Huhuhu..

Klah babai :)

2 ulasan:

Mimi Marilyn berkata...

wahh..kat jb ni pun byk....meh dtg jb jom..da lama tak g km...

Farahin Abd Majid berkata...

@Mimi Marilyn : hehehe, insyaallah nanti sye gi sne klau ade mase lh ;D