Welcome to my blog. Feel free to read my stories and etc. I rarely update this blog. Sixteen.


home. | le owner. | stuff. | affiliates. | flavors. | chatbox.

Jumaat, 21 Oktober 2011

Contest Awesome Blog Design!

Tumblr_lteswpzqjh1qd5vmjo1_500_large

Assalamualaikum n Hye.

Semangat pulak hari ne nak update walaupun ada musuh yang menyakitkan hati saya. Tapi saya just abaikan je. Malas nak layan. Back to the topic, saya join contest ne sebab Fadlin yang tag saya. Thanks! Lagipun saya tengah bosan ne. Exam dah habis, happy la apa lagi! Tapi yang saya tak suka ialah besok periksa percubaan darjah khas. Nasib baik esok last periksa. HAHAHA.

Klik banner untuk join kay.


Korang rasa blog ne awesome ke? Saya rasa macam tak, kadang-kadang terfikir macam awesome betul. Mehehehe.

Farahin nak tag



P/S : Hope menang. Harap-harap je lah :)


2 ulasan:

Arni Suraya berkata...

thx sbb tag aq...

Farahin berkata...

@Arni Suraya : oke no hal