Welcome to my blog. Feel free to read my stories and etc. I rarely update this blog. Sixteen.


home. | le owner. | stuff. | affiliates. | flavors. | chatbox.

Ahad, 9 Oktober 2011

Freebies - Header (Part 2)

asian, cute, girl, korean

Assalamualaikum

Sempena followers saya dah 242 orang, jadi saya nak buat freebies header kat korang. Tapi ni part 2 punya tau sebab part 1 saya dah buat dah. Tapi header ni special sikit #special lah sangat . Header ni ada pokok tau. Edit kat photoshop.. Hehehe.. Mungkin lepas ni nak buat header ada chalk brush pulak. :D








P/S : Semua header ne tak bersambung

Korang tau kan Farahin buat header buruk #perli . Btw sesape nak ambik header ni bagitau kat sini ye. InsyaAllah kalau Farahin ada masa lapang nanti saya bagi tree brush macam ni. Mesti korang suke kan? Mwehehehe.. Klah babai \Assalamualaikum/

8 ulasan:

Maisara Adilah berkata...

Saya ambik satu . Thanks :)

Farahin berkata...

@Maisara Adilah Ok. You're welcome :)

syafika comot berkata...

saya amek tau. thanks dear

siti nurhafizsa.. berkata...

saya ambik pink tu yew..thanks ;)

Diary Story berkata...

amik satu ye ? thanks.

Farahin berkata...

@syafika comot : welcome

@siti nurhafizsa : ok, sme2

@Diary Story : Okey, you're welcome

Shahirah Cute berkata...

ambek2

syidot berkata...

ambik~