Welcome to my blog. Feel free to read my stories and etc. I rarely update this blog. Sixteen.


home. | le owner. | stuff. | affiliates. | flavors. | chatbox.

Ahad, 9 Oktober 2011

Freebies - Social Network Icon

263815_133544923393611_117207065027397_245592_5446612_n_large

Assalamualaikum :D

Dengan baik hatinye Farahin nak bagi social network icon macam saye. So mesti korang nak kan? Contohnye korang nak cari icon macam tu tapi tak dapat kan? Jadi saye bagi jelah kat korang free je. Mwehehehe :D

Dark Blue

  

Light Blue

  

Green

  

Pink / Maroon

  

Light Pink

  

Red

  

Yellow

  

Turquoise

  

Purple

  

Black / White / Grey

  

Brown

  

Orange

  

Tu jelah Farahin bagi kat korang semua.. Kalau nak buat macam Farahin klik >SINI< Hope you all like it ^_^ Kalau nak re-freebies bagitau ye,.. Kalau nak gune pun kena bagitau.. Tak payah credit...

Nothing to say, bye!

3 ulasan:

Maisara Adilah berkata...

Saya pakai freebies ni . Thanks :)

Farahin berkata...

@Maisarah Adilah : Okey

Rina berkata...

sye nk refreebies , keyh :) sye credit nme awk :)