Welcome to my blog. Feel free to read my stories and etc. I rarely update this blog. Sixteen.


home. | le owner. | stuff. | affiliates. | flavors. | chatbox.

Selasa, 25 Oktober 2011

Freebies - Space Background

Tumblr_lr6qsqnyx11r2fy3go1_500_large

Assalamualaikum and Hye

Hari ne saya nak kasi freebies background neh. Suka tak suka tak? Mesti korang suka punye lah. Sila jerit dan terlompat-lompat macam monyet sekarang :P Background asal saya ambik dari Dolliecrave dan pastu multiple colour dekat Photoshop CS4. Senang kan? Sebenarnye background asal tu formatnye GIF pastu sye ubah la jadi PNG. Hihiw :>


http://2.bp.blogspot.com/-djHook7iaz8/Tqap3dfHTVI/AAAAAAAAA6I/d3hhoAyhyUs/s1600/biru.png


http://1.bp.blogspot.com/-wBCHD3dq_4Q/Tqap6ExdWKI/AAAAAAAAA6Q/C5zKRV1sptc/s1600/hijau.png


http://2.bp.blogspot.com/-RW6BZtrFVOI/Tqap7ANfo2I/AAAAAAAAA6Y/MSJyFCeg1h4/s1600/kuning.png


http://1.bp.blogspot.com/-yITWB8CGQ_A/Tqap9SOAOYI/AAAAAAAAA6g/h2PmUapLT3w/s1600/merah.png


http://1.bp.blogspot.com/-LVi8aOq1oSM/Tqap-bgYbRI/AAAAAAAAA6o/xDA_vtxSZ9o/s1600/oren.png


http://3.bp.blogspot.com/-_BHZDMFn5mo/Tqap_wl5ySI/AAAAAAAAA6w/aSJ1VHLLMBA/s1600/oribackground.png


http://4.bp.blogspot.com/-pomjU_7cfUo/TqaqBGgsP6I/AAAAAAAAA60/CG85aYtsnJo/s1600/pink.png


http://3.bp.blogspot.com/-TEHcOYeGj1s/TqaqB0gbb8I/AAAAAAAAA7A/WWaYIRub60M/s1600/ungu.png
Kalau nak ambik comment dulu. Heh. Suke ati korang lah nak credits ke tak nak. Bai.