Welcome to my blog. Feel free to read my stories and etc. I rarely update this blog. Sixteen.


home. | le owner. | stuff. | affiliates. | flavors. | chatbox.

Selasa, 4 Oktober 2011

Give Aways Template Cik Nurfarah

Assalamualaikum

Foto-teclados-coloridos-01_large

Hello bloggers! Hari ni nak join contest. Haha :D Kalau mnang, dapat template cantek pnyer... Nak lah :D
Wahh, spe x nak kan...


Tu bannernye ek. Kalau nak join klik je banner tu.

Sye jalan2 kat blog dye, blog dye cantik sangat. Jeles sye dibuatnye :')

Okai sye nk bgitau syarat-syaratnye

1. Follow blog saya : http://bicarafarah.blogspot.com 

2. Buat satu entry yang bertajuk : Give Aways Template dari Cik Nurfarah

3. Letakkan Banner di atas, di entry dan sidebar korang. ( paling penting di entry )

4. Pemenang  akan pilih melalui random.org ( ala-ala cabutan bertuah )

5. Linkkan entry anda ke SINI

6. Tag minima 3 orang rakan anda dan pastikan mereka tahu. ( jangan cakap tag semua orang tapi tak letak nama orang tu )

Hadiah pertama :

Full Template (seperti gambar di bawah), Header, Banner serta RM30 top up. (banner pemenang akan diletak selama sebulan dalam blog saya dan preview blog)

http://3.bp.blogspot.com/-nLq9mkD1roI/TktXxjl-LuI/AAAAAAAABoY/rxOXDVJ1i8Y/s400/template.JPG
*tak termasuk doodle

Hadiah Kedua :

Top up RM20 (Blog preview)

Hadiah Ketiga :

Top up RM10 (Blog preview)

Hadiah Saguhati :

6 hadiah saguhati akan menerima top up RM5 setiap seorang.

#jika jumlah penyertaan bawah 20 orang, segmen ini terpaksa dibatal

Tarikh tutup : 31 Oktober 2011

Farahin nak tag



Tiada ulasan: