Welcome to my blog. Feel free to read my stories and etc. I rarely update this blog. Sixteen.


home. | le owner. | stuff. | affiliates. | flavors. | chatbox.

Sabtu, 29 Oktober 2011

Header Percuma Untuk Korang

Assalamualaikum


hari ne saye mood terlalu baik hati, jadi saye nak buatkan header untuk korang. tapi untuk 25 orang bertuah sahaja. siapa cepat komen dye dapat. kalau lambat komen tu, takde rezeki la ea :( takpe nanti bila-bila Farahin buat lagy ek ! sape suke header saye ? kalau suke tu, cepat-cepat la komen yea. whupps, sebelum tuh bace lah syarat-syarat dlu eh sebelum nak mengomen tuh..

SYARAT-SYARAT

 sila nyatakan width dan height yang korang mahukan mengikut kesesuaian blog korang
 sila nyatakan gambar/ciri-ciri header korang
 sila nyatakan warna yang korang mahukan
 sila nyatakan link blog korang sekali supaya mudah farahin nak wat kerja
 tawaran ne hanya utk hari ne hingga hari isnin sahaja, selepas 25 orang automatik korang tak dapat header free (kecuali tempahan sahaja)
 kalau nak pm (personal message) boleh jugak. please add me on facebook (Farahin Abd Majid or Farahin Abd Majid II)
 semua header adalah atas kreativiti farahin sendiri
 insyaallah selepas cukup 25 orang nanti mase hari isnin farahin akan post header tu yaa

Hope korang sukakan header ne, kalau nak, ayuh cepat komen, kalau x, nanti takde rezeki pulak nak komen.. oklah babai assalamualaikum :)

Updatee : Tawaran header free masih dibuka lagi ! Cepat sebelum terlambat !

23 ulasan:

Little Sunrise berkata...

Nak header ! nak colour putih . link farahin tau kan ? XD yang pasal gambar tuh letak lah gambar pape pun . header ngan widght ikot awak punyer ley ? XD kalau tak ley takpe :)

Muhd Fadlin berkata...

heyy, saya nak :)
width 750, height tak kesah :)
gambar tak kesah, warna tak kesah (ikut kesesuaian ye) link blog, http://myworldfadlin97.blogspot.com/ thanks! buat cantik2 tau , ngehehehe :)

Syahira Amira=] berkata...

Nak nak nak ! width 800 , height ikut awk la ea . nak warna biru and putih . link blog sya http://mirairasyaira.blogapot.com . thanks ! hehe

ShazlinMaulud berkata...

Saye nak jugak xD Bole ?
Width : 800
Height :360
gmba/ciri2 header : gambar yg chomel,simple header tp awesome ><
Warna : Hitam Ade Shadow Kelabu skit (xtrlampau itam)
Gambar die warne ape2 yg sesuai selain itam n kelabu
link blog :http://wearelikepenandink.blogspot.com/

Sorry , klau saye bnyak pemintaan x)
Btw Thanks~

atien berkata...

nak jugak...
width n height x kesah bape pown..
gambar ape2 jew tp klau bolh nk ade doodle pkai tudung.. =)
atien nk warne pink...
line: http://atienabila.blogspot.com
ok thankz...

Diana Azwa berkata...

i nak :D width 750 , height 150 . i nak colour biru , you know my blog right ? i nak ayat "Grape Juicy" depends la nak pakai font apa pun . asalkan cantik ^^
http://ladydonat.blogspot.com/

*kalau i buat header sendiri banyak buruk ouhh

daaa~

AzzaLifeStory berkata...

azza pn nak. .
Width : 800
height : brapa2x jew. .x kesa. .
warna : biru
ciri2x : azza suka mcm banner awk 2.
link: http://azzalifestory.blogspot.com/
done. .peace^^

wahida jelani berkata...
Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.
wahida jelani berkata...

link : http://sweetlittle-pumpkin.blogspot.com/

nak header :)
width : 800
height : 400
gambar : girly yg vintage :)
warne :hitam(tulisan)

thanks yee ^^

NurZuriana berkata...

na jgak ! :)

width : 890
height: ta kesah
gamb0 header n warne ue,, ta kesah.. ikut ke'creative'an km0,,

http://mem0ries-till-end.blogspot.com/

Balqisz berkata...

Balqisz pun nak >,<

link:http://nurfatehabalqisz.blogspot.com
width:800
height:300
warna: grey ada cmpur hitam sikit
ciri2 header: gambar girl yg comel2. font pun kalau boleh mahu yg comel jugak ea? hee. sorry banyak sngt mintak

-btw, THANKS muahh muahh xD-

ASMS . berkata...

Nk header x)
widht : 750 height : 300
title blog : Anishukran's Official Blog
Wrne : hitm
link blog : anisshahirahshukran.blogspot.com
font : a papa / simple ronade
gmbar : http://1.bp.blogspot.com/-otWV_2PJSTc/TnS-s_0OZjI/AAAAAAAABYA/MDw7t7yu3qw/s1600/cute-drawing-funny-hoot-owl-Favim.com-129655.jpg

bia transpanrent and tk smbung dgn body.
thankyou ;)

YanaDomokun berkata...

sy pon nk >.<
widht : 650
Height : terpulang
title blog : Love Revolution
// Liyana's Official Blog
Wrne : putih/kelabu
link blog : liyana-domokun.blogspot.com
font : Ala2 Vintage
gmbar : http://data.whicdn.com/images/16763420/tumblr_lp1fx3BSkU1qd12rfo1_r1_1280_large.png

=')

ShazlinMaulud berkata...

Saye trtinggal sesuatu :
saye nk tuliss : 'ARE_CHUMLIN'S'

fiezahkecik berkata...
Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.
hun berkata...

width n height: up to u
ciri2 header: smart tak berserabot
warna: hitam putih merah *vintage pn ok :)
link: http://mochaholicheese.blogspot.com/

* tak suke pinky blog tau..
* suke yg plek2 n cute mcm artis korea ;))
*thanks if u can do it ;) i'll app

✿MisS NadRAH♥ berkata...

salam..masih terbuka lagi ke header ni?

nk cuba la..

width-1000px
height-bergantung
title: MISS NADRAH

ciri2 header-ada flower2 sikit
link:http://whywhylovenad.blogspot.com/

warna-pink itam

Gambar-pe2 yg cute,doodle or bunga2..

tq=)

Syah Zahari berkata...

sy mau..

width=800px
height=600px
tjuk=he is awesome in my way
wrna=purple
gmbar=gikwang beast

Ieqa Domokun berkata...

nakk !

Tulis , Sweet Momerial
description : You always in my memory
width : 800
height : takkesah :)
ciri-2 : nak ada benda purple mcam kat banner awak ,
wrna :purple
gmbar : http://i985.photobucket.com/albums/ae340/ameliaaaaaaaa/flowerpink2.png

Balqisz berkata...

adekk , saya mahu lagi satu boleh ta ? kamu cakap mahu 25 org kan ? so , saya mhu header lagi satu . boleh ta ? >,<


link :http://nurfatehabalqisz.blogspot.com
width : 800
height : 300
ciri2 header : saya mahu ada girl pegang gitar
title blog : Nurfateha Balqisz //Buda Kuat .
warna : grey campur hitam

Harap dapat membantu -,- Much love xD

nurul syuhada berkata...

akq nk header gakk ! mehehehe....

width n height - ske aty ar

link - http://kisahaquelahh.blogspot.com

ciri2 header : matured

title blog : kisah aque

warna grey cmpr itam :)

NurMariniNabila berkata...
Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.
NurMariniNabila berkata...

Heee :D Nakkkkkkkk !

width dgn height tak kesah :)
Nak warne pink yang smooth
Tajuk " Speechless "

http://skiesgrey.blogspot.com/
Ni link blog :)
Harap-2 Bolehh yeee :')
Thanks :)