Welcome to my blog. Feel free to read my stories and etc. I rarely update this blog. Sixteen.


home. | le owner. | stuff. | affiliates. | flavors. | chatbox.

Jumaat, 21 Oktober 2011

Kisah Yang Membuatkan Aku Sakit Hati

Movie,film,10,things,i,hate,about,you,couple,cute,heath,ledger-7a487a81d448717f4d6c701289bb71e3_h_large

Assalamualaikum and Hye.

Korang nak tau kan kenape aku delete blog? Sebab ada orang maki-hamun dekat shoutmix aku. Namanya tak leh bagitau kat korang. Nanti dye marah punye lah. Kan dulu aku pakai classic template. Bukan aku maksudkan budak tu adalah Sis Nazihah n Lettha. Tak. Budak lain okay. Aku ikut tutorial nak buat classic template macam dye punye. Pastu aku buat freebies ikut tutorial. Pastu dye cakap aku ambik freebies dye. Hei cakap baek2 sket, aku tak sentuh pun kau punye freebies kan? Pastu nak maki-hamun kat shoutmix aku. Otak muu ~ Aku just ikut tutorial ko. Memang lah kod tu kau punye. Mungkin aku tersalah tulis nama. Dah lah dye ckp kat shoutmix macam ne, 'Hoi budak! bla bla bla'. Hei, tak reti nak cakap Assalamualaikum ke? Kawan aku cakap cenggini, Nabi Muhammad suruh kita bersangka baik, bukan bersangka buruk. Nih, nak bersangka buruk dekat dye. Kau dah sakitkan hati dia. Sampai kwn aku dah padam blog dah. Padahal kawan aku ne dye tersalah credit, pastu nak marah2 pulak. Kawan aku bagi semangat supaya terus berblogging. Kod tu 100% ke kau buat? Tak kan? Kalau 100% kod tu kau yang tweak sendiri, tu memang lha kau marah. Nanti kalau kawan aku dah minta maaf kat kau, nanti kau tergedik-gedik tak nak maafkan! Kalau tak nak maaf tu, memang kau ni memang &@#$ dan @*$(*$(@!. Itu kata dari kawan saya, bukan dari mulut aku sendiri. Aku dah minta maaf tapi, kalau kau tak maafkan, aku redha je lah. Aku anggap kau ni *%$#%% $#*%. Post ni menyayat hati ke membuatkan orang tu marah? HAHA. Ramai kawan2 aku sound kat kau tau. Pastu ada kawan aku cakap, 'Kau ni macam taik paam???' HAHAHA sampai aku nak ketawa kau tau tak?! Thanks kawan (: Btw aq dah ban IP kau. Padan muke! Ada BFF aku cakap, dye tu orang kaya tpi brlagak gedik! Eee macam sial la, tuii! #haha kau kene tuii dgn BFF aku tau . Aku dah unfollow blog kau lagi? Tak caye? Tengok nih


Puas ati aku. Aku tau la kau ni panas baran. So, jangan marah n jangan terasa. Aku rasa aku nak bunuh je budak tu. Senang citer dye dah takde lagi. Hahaha joke :P


P/S : Dalam post ne ada bahasa kasar banyak kan? HARAP MAKLUM. Aku tengah bad mood dengan budak tu kayy.

Erm, sampai di sini jelah. Kbai and Assalamualaikum.

I HATE YOU SO MUCH, _ _ _ _ ! AKU TAK KAN JADI FOLLOWERS KAU SAMPAI MATI!

2 ulasan:

Arni Suraya berkata...

sbr keyh.....smoga Allah bgi blsn kt dak tu... :)

Farahin berkata...

@Arni Suraya : ermm thxs