Welcome to my blog. Feel free to read my stories and etc. I rarely update this blog. Sixteen.


home. | le owner. | stuff. | affiliates. | flavors. | chatbox.

Selasa, 4 Oktober 2011

Kontest Blog Comel dan Kemas

Assalamualaikum

Tumblr_lsijgxles71r4nct5o1_500_large

Hari ne sye nak join contest, iaitu Kontest Blog Comel dan Kemas. Sbenarnye Fadlin yg tag sye. Thx Fadlin! Lagipon sye cuti sbb bdk PMR. kan ad sye ckp smalam tu... HAHA :D

Sebab syarat-syarat senang, senang nak masuk #ayat Fadlin. Kay, aku dh start merepek bin kerepek dahh :P
Ade sesiape brminat nk join? Kalau nak klik banner kat bawah ye :))


Syarat-syaratnye

Buat satu entry pasal kontest ni.
Paste banner kontest ni kat entry korang. Dan linkkan terus ke blog saya atau Asmaa'
Follow blog saya dan Asmaa'. [Automatik tersingkir kalau tak follow].
Tag 3 orang, dan pastikan dia tahu.
Hantar link kontest korang kat KOMEN blog saya atau Asmaa'. [Dekat shoutbox tak akan dilayan].
Tarikh tutup kontest ni 25/10.

Hadiah-hadiah

First

Edit full blog, header and doodle

Second

Header and doodle

Third

Doodle

Hadiahnye best giler! Baek korang join. Kalau x kene sembelit :P

Jadi saye nak tag




klah bai.

3 ulasan:

Muhd Fadlin berkata...

thanks sebab join adn tag :)

Farahin berkata...

@Muhd Fadlin : okey, welcome (ni kwn dye yg reply)

Asmaa' Afiqah berkata...

Thanks for joining this contest ! :D sila check list blog kamu di blog Asmaa' . :D