Welcome to my blog. Feel free to read my stories and etc. I rarely update this blog. Sixteen.


home. | le owner. | stuff. | affiliates. | flavors. | chatbox.

Ahad, 23 Oktober 2011

Takde Keje...


Klik untuk tengok TV 120 inci

Tulah keje gila aku hari ne. Internet dah tak dapat, tak sodep laa nak berblogging. Dah takde keje, tu lah keje gila aku yang pertama. Yang perkataan not-not tu, ubah kepada yang positif. Hahaha kreatif kan aku? Masa tu mood gila tahap gaban aku datang, dapatlah idea buat bende ne. Memang best gilok! Kalau tak, nanti tak sodep bak kata ayat Izza mehehe. Dia memang kelakar dalam class kitorang. Memang aku satu class dengan dye, tapi tak rapat sangat ah. Yang BLA BLA BLA tu, gila tahap gaban bin bongok. Kepala otak aku dah ting tong bukan tong tong asalkan jangan totok sudah ah bak kata ayat Izza ehehehe.

P/S : I Love Capital F so much. Miss him :']


xx Farahin Abd Majid

2 ulasan:

AfIsyAH DaRwiSh berkata...

pandai kau buat yer....sokong kau...

Farahin berkata...

@AfIsyAH DaRwiSh : hehehe XD