Welcome to my blog. Feel free to read my stories and etc. I rarely update this blog. Sixteen.


home. | le owner. | stuff. | affiliates. | flavors. | chatbox.

Ahad, 13 November 2011

Budak gedik -,-

Click here for more inspiring photos!

Samekom ~

Aku nak citer sikit ne, korang suke tak kalau korang berkawan dengan budak gedik? Tak kan? Aku pun benci jugak. Cubelah korang tengok, lagi-lagi kat fb, tunjuk gambar profil diorang, ramai yang like. Aku? Takde langsung. Adelah sikit. Diorang tu like sampai 120 orang like gambar budak. Comment, 80 lebih pulak tu. Pehh aku naek hangin dengan budak tu yang bernama * * * * * * * * * * * * . Terasa? Bukan korang la. Tapi aku tak kesah pun diorang nak like ke nak comment bebanyak kat gambar budak tu. Kadang aku tengok information dia tu kadang tertulis macam gini :


Memang la betul ape yang kau cakapkan tu. Pandai add pandai tegur. Kalau tak tegur, mesti kau remove kan? Hahaha pandai eh kau. Walaupun kau pernah remove aku dari friends kau, tapi aku anggap kau ni budak gedik yang tak sedar diri. Pandai delete tapi tak pandai nak tegur. Tukar ayat baru. Yeahh baru rock ! Kalau aku salah, sorry. Contoh eh, kalau budak 6 tahun add kau jadi friends kat fb, pastu dia tak layan kau. Mesti kau remove kan? Kalau aku, aku just biarkan je walaupun aku tak suke layan orang macam kau nih! Ramai jugak aku tak layan. Bukan apa, aku terlalu malas nak layan orang :p

Jangan terase eh korang. Korang rase budak tu ade blog tak? Ce komen ce komen. Hahah. Kalau betul tu, bagus lah. Klah bai aku sakit hati dengan budak yang fvck tu. HAREMMM ape pun tak boleh.

P/S ; Aku sabar tau dengan perangai kau tu. Kau tu je yang melebih. Walaupun kau ramai kawan sampai 2000 lebih agaknya, aku je yang ketinggalan zaman. Yeah, aku memang ketinggalan zaman iaitu zaman Paleolitik macam kat buku Sejarah form 1. Haha kau hadoo? Memang aku tahu lah kau tu setahun tua daripada aku. Kau anak orang kaya, aku? Sederhana je kan? Aku benci budak hot, aku benci budak gedik, aku benci budak bajet, aku benci budak poyo, aku benci aku benci aku benci!! Kau pandai edit gambar sampai gambar kau tu cantik, aku? Takde kan? Well aku tak bermaksud nak marah kat kau, tapi cume sakit hati dengan perangai kau. Sakit hati memandang kau tahu tak? I love hate you budak gedik x_x #jangantanyasiapakahdia

Kbai \Assalamualaikum/.

Tiada ulasan: