Welcome to my blog. Feel free to read my stories and etc. I rarely update this blog. Sixteen.


home. | le owner. | stuff. | affiliates. | flavors. | chatbox.

Ahad, 27 November 2011

Change Template Again

Click here for more inspiring photos!

Assalamualaikum + Hye

Hellooo chingu, sorry lha dah lama tak update, sebab nak ulangkaji untuk SDKA (Sijil Darjah Khas Agama). So kepada yang ada request tutorial tu sorry sangat-sangat. Lepas exam baru saya buat kay. Sekarang neh curi online jap. Muahahaha jahatnye aku :p

Btw template neh bukan saya buad sendiri, tapi saya ikut tutorial Ayem Rawi. Saya tidak bermaksud mengambil freebies yang dia bagi, tapi just ikut cara-cara nak buad template macam neh kay. Tapi susah jugak la nak godak-godek dia punye code tu. Yang penting saya dah creditkan kepada ownernye. Kalau nak ikut buad template macam saya click [SINI]. Saya memang suka blog Ayem Rawi tuh, nice. Dia pandai buad template sendiri. Saya neh, bila la nak buad template sendiri ek? Nanti-nantilah ye. Hahaha XD

Tapi saya nak mintak tolong korang, follow Twitter saya tau. Bukannya saya paksa, tapi, erm.. Suke hati korang la nak follow ke tak nak. Click [HERE] to follow my twitter. Thank you gois! Sayang korang :')

Oklah this is my last update. 6 Disember saya akan update balik macam biasa.

Kbai \Assalamualaikum/

Tiada ulasan: