Welcome to my blog. Feel free to read my stories and etc. I rarely update this blog. Sixteen.


home. | le owner. | stuff. | affiliates. | flavors. | chatbox.

Rabu, 9 November 2011

Contest 3 in 1 Bersama Aini

Click here for more inspiring photos!

Samekom ~

Hey peeps, korang semue ape kabar? Sihat x? Saje je tnye slah ke? Hahaha poyo lbih. Oklah ade trjumpe satu contest yg memang superb best. Sbb ape? Sbb hadiahnye makanan ! Yes! Aku memang ske mkanan.. Pantang 6pk mkanan, msti dye nk mkan. hahahaha xD . Ditag oleh Sis Tyra, senior sekolah aku. Hermm, oklah kite teruskan ea XD


(Click banner utk join)

Syarat-syaratnya

1. Wajib FOLLOW blog Aini
2. like FAN PAGE Aini
3. Buat entry mengenai contest ni . . bertajuk CONTEST 3 ini 1 with Aini
4. Letak BANNER CONTEST ini di entry korang bersertakan 1 gambar korang
5. TAG 3 orang kawan blogger korang dan pastikan diorang tahu.
6. tinggalkan link/URL entry anda di comment contest ini
7. bila tarikh tutup di umumkan, korang harus post 1 soalan di funpage Aini. soalan terpilih Aini akan baca di VLOG. [soalan apa pown tak pa]

Hadiah untuk 3 pemenang

BLOGGER SPORTING =
1 kotak KINDER BUENO +
1 bar CHOCOLATE CABURY DAIRY MILK +
1 bar CHOCOLATE CABURY BLACK FOREST +
1 bar CHOCOLATE CABURY DAIRY MILK BUBBLY
STYLE PICTURE =
1 bar CHOCOLATE CABURY DAIRY MILK +
1 bar CHOCOLATE CABURY BLACK FOREST +
1 bar CHOCOLATE CABURY DAIRY MILK BUBBLY
RM10 TOPUP
FUNNY PICTURE =
1 bar CHOCOLATE CABURY DAIRY MILK +
1 bar CHOCOLATE CABURY BLACK FOREST +
1 bar CHOCOLATE CABURY DAIRY MILK BUBBLY
RM10 TOPUP


Cuba korang bace ape hadiahnye? Hadiahnye mmg sdap gile la, disbabkan hadiahnye terlalu lumayan, saye join ajelah :D

Gambar yang saya pertaruhkan ialah :


Kami budak-budak harok. HAHA. Gambar ne memang aq suke sgt2,.. Lagipun gmbr ne leh wat kenangan. Hope menang :D

Tag victim




Kbai.

Tiada ulasan: