Welcome to my blog. Feel free to read my stories and etc. I rarely update this blog. Sixteen.


home. | le owner. | stuff. | affiliates. | flavors. | chatbox.

Jumaat, 11 November 2011

Contest Blog Ter-Comel

*Click banner utk join kay.

So hari ni aku join contest. Ditag oleh Aina Abdul Jalil. Contest kali ni berbunyi contest blog tercomel. Korang rase blog aku nie comel ke tak? Bhahaha #perasan lebih . Nak tahu syarat-syarat dan hadiah-hadiahnya? Tengok di bawah.

Syarat-syaratnya

1. Buat 1 entry kat blog korang tajuknye Contest : Blog Ter-Comel dan letakkan banner dekat atas ni dalam entry tu Tag kan sekurang-kurangnye 3 rakan anda pastu link kan pada blog ni.
2. Siap semua link kan entry korang dekat comment contest ni.
3. Terpulang nak follow atau x.Jika kurang 30 orang yg join contest ni secara automatik contest ni terbatal
 ( Contest ni bermula 7/11/11 dan tarikh tutup 19/11/11 )

Hadiah-hadiahnya


Hadiah Pertama :
Topup RM20 Maxis/Celcom/Digi

Hadiah Kedua :
Topup RM15 Maxis/Celcom/Digi

Hadiah Ketiga :
Topup RM10 Maxis/Celcom/Digi

Tag :




Whoaa, hadiahnye menarik kan?? Sebab tu saye nak join. Hahahah XD
Oklah bai.

3 ulasan:

Muhd Fadlin berkata...

thanks tag tau ;)

Farahin Abd Majid berkata...

@Muhd Fadlin : wlcm :D

Nurul Hidayah Dayak berkata...

Huyooo saya di tag :D Thanks :D