Welcome to my blog. Feel free to read my stories and etc. I rarely update this blog. Sixteen.


home. | le owner. | stuff. | affiliates. | flavors. | chatbox.

Khamis, 24 November 2011

Freebies - Striped Background (Part 3)

Assalamualaikum + Hye

Hari neh Farahin nak bagi striped background dekat korang. Just edit dekat Photoshop CS4 kay. Kalau nak ambik bagitau ea. Erm, suke ati la korang nak credit ke tak nak.











Tu je Farahin nak bagi dekat korang. Mehehehe. Mesti ada orang kata macam neh, 'Eh eh, background neh macam Kak Una punya ja'. Saya tak copy dia punya, dia punya background macam pekat sikit tapi saya tick colorize pastu cairkan sikit background nie. Kalau dia punya background ada warna biru, hijau, kelabu, pink dan ungu. Saya punya pulak ada warna ungu, oren, pink, merah, kelabu, hijau pekat, hijau cair, coklat, biru pekat dan biru cair. Tu jer. Saya terus terang kat korang wahai followers.

Kbai \Assalamualaikum/

3 ulasan:

Rina berkata...
Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.
Nur Natasha berkata...

ehehe ~ i take one :) nope ! i mean 2 ^^ hehhehe :D

Rina berkata...
Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.