Welcome to my blog. Feel free to read my stories and etc. I rarely update this blog. Sixteen.


home. | le owner. | stuff. | affiliates. | flavors. | chatbox.

Isnin, 21 November 2011

Giveaway by Aida Shafiena and Fasihah Latiff

Assalamualaikum + Hye

Hellooo chingu, malam-malam bute nie macam best jek kan? Muahahaha ape yang aku merepek neh... Hari nie saye nak join satu contest. Thanks to my friend, Fasihah sebab ajak saye join contest awak tu. Hehe :D



Click banner utk join :3

Syarat-syarat

Wajib FOLLOW blog Aida Shafiena dan Fasihah Latiff.

Wajib LIKE fanpages sponser.

A Malaysian blogger only.

Comment dalam blog Aida atau Fasihah. (Di shoutmix tak akan dilayan)

Tag sekurangnya 2 org atau lebih dan pastikan mereka tahu.

Letakkan banner dientry.

Contest ini kemungkinan gagal jika peserta tidak melebihi 15 peryertaan sama ada di blog Aida atau Fasihah.

Dan tolong click > SINI

Kalau nak tengok hadiah-hadiahnye tu klik kat banner tu kay :)

Tagging time ;


Kbai \Assalamualaikum/.

2 ulasan:

nurulSYAFIKA. berkata...

jom join giveaway lg :D

http://lukisanimagi.blogspot.com/2011/11/giveaway-by-triple-f.html

FASIHAH ♥ berkata...

Hai :)
Tolong baca entry ni ;

http://blogbudakketotstory.blogspot.com/2011/12/perhatian-kepada-yang-join-ga-kitaorang.html