Welcome to my blog. Feel free to read my stories and etc. I rarely update this blog. Sixteen.


home. | le owner. | stuff. | affiliates. | flavors. | chatbox.

Jumaat, 25 November 2011

Google Chrome Game (GCG)

Click here for more inspiring photos!

Assalamualaikum + Hye

Hellooo chingu, korang semue sihat x? Kalau sihat tu, Alhamdulilah. Hehe, tapi minggu depan tak dapat online, kenape? Sebab ade exam sekolah agama, nie yang sebenar tau bukan percubaan! Memang kewl, haha. Hari nie nak main Google Chrome Game atau GCG. Tapi saye nak ucap thanks banyak-banyak kepada Fadlin sebab awak listkan saye dalam lucky person. Hehehe memang suke sgt-sgt :3

Sebenarnye bukan dye yang buad challenge neh, tapi Ainatul yang buat. Mule-mule Ainatul yang tag Fadlin dulu, pastu baru Fadlin yang tag saye. Challenge yang Ainatul buad tu memang ohseemmm ! Okay, sekarang neh Farahin nak bagitau syarat-syaratnye kay.

There is no syarat syarat. Tapi, korang WAJIB tag sekurang kurangnye 5 orang kawan blogger, and please be honest. Kalau dah kena tag, KALAU BOLEH janganlah malas2 sangat untuk buat entri yer :) Thanks (!)

List from A to Z, websites that will automatically open when you type a letter. 
For example, when I type letter 'r' , this will appear.


(klik untuk tumbesaran yang terlalu sihat)

Okay, paham tak sekarang neh? Here is my result :]

A - aqupunyekesahbukankau.blogspot.com [blog kak una] #selalu visit
D - domolovebunny.blogspot.com [blog anis maisarah]
E - everything-inspiring.com [kebanyakan saya ambik gambar kat situ]
F - facebook.com [facebookkkkkk !]
G - google.com.my [mr. google, my inspiration]
H - html-color-codes.info [hahaha LOL]
I - izyanstory.blogspot.com [blog izyan]
J - justtesteronly.blogspot.com [blog tester saye =)] #dah remove
K - kamipencintakucing.blogspot.com [blog group kami pencinta kucing]
L - letthaprincess.blogspot.com [blog lettha] #hoho, love this blog ♥
M - myworldfadlin97.blogspot.com [blog fadlin] #haha, memang tak dinafikan la, setiap hari visit! ♥
N - nananitchiepie.blogspot.com [blog sis nazihah] #tapi dah tukar url blog
O - ouhhdania.blogspot.com [blog dania]
P - pusheenlover.blogspot.com [blog athirah rahim] #my favourite blog ♥
Q - qsstory.blogspot.com [blog qayyum]
R - ratupetninlaw.blogspot.com [sape punye blog lettew. hahaha :3]
T - translate.google.com.my [google translate] #bhahahaha XD
U - NONE
V - NONE
W - weheartit.com [we♥it] #kadang-kadang ambek gambar kat situ
X - x-mcjellyz.blogspot.com [blog personal nazihah] #my inspiration
Z - NONE

Huh, siap jugak akhirnya. Saya suke sgt challenge neh, memang kewl. :)
Now for tagging time, siapa kena tu, kena belanja KFC dialah orang yang bertuah :D

You're the lucky people ;






Okay tu je nak cakap. Just for F U N only kay. Kepada yang blogger lain tu, jom lah join challenge neh, memang best ! good luck and see ya !

Kbai \Assalamualaikum/

2 ulasan:

Miss Xyz berkata...

thnks for tag! klu sye rjin sye join ;D

Farahin Abd Majid berkata...

wlcm :)