Welcome to my blog. Feel free to read my stories and etc. I rarely update this blog. Sixteen.


home. | le owner. | stuff. | affiliates. | flavors. | chatbox.

Jumaat, 25 November 2011

Tempahan Animated Header


Assalamualaikum + Hye

Hellooo chingu, saye nak bagitau kat korang neh, blog neh macam ade perubahan sikit tak? Ade jugak kan? Mehehehe mestilah hadooo. Cube korang tengok animated header yang saye baru buad tu, okey tak? Mesti buruk kan? Korang punye lagi ohseemmm daripada saye punye yang buruk meyh. Saye ikut tutorial Qay and Hanis, pastu gabungkan la sket-sket. Akhirnya, jadi jugak. Alhamdulilah, walaupun header neh tak seberapa, dapat jugak buad. Mase tu ade buad header animated, tak jadi. Sekarang, jadi. Thanks semua :')

Semenjak saye dah tau nak buad animated header neh, saye nak bukak tempahan untuk header sahaja. Tak kira la header animated ke, tak animated ke. Tu jek. Kalau tempahan edit blog tu, sorry to say. Sebab minggu depan nak exam Darjah Khas. Lepas exam tu boleh la. Habis examnye 5 Disember. Jadi kalau nak tempah animated header or header biasa sila PM saya di Facebook [KLIK]. Hari neh jek tau boleh PM. Besok tak leh. Just message at Fbee jek eh. InsyaAllah kalau saye ade masa, nanti saye buad kay. Tapi saye buad lambat siket sebab nak baca buku untuk exam minggu depan. Kalau nak tempah melalui Twitter, boleh je. Feel free to follow my twitter [KLIK]. Kalau dah buad tempahan kat Twitter tu, follow la sekali ea. Hahahaha.

Mungkin neh last update coz esok tak dapat update. Sorry sangat-sangat :') Kalau dapat online pakai phone jek #curionline . Oklah kalau nak tempah tu bagitau kat Fbee cepat! Kepada sesiapa yang nak ar.

Kbai \Assalamualaikum/.

2 ulasan:

Muhd Fadlin berkata...

nak tempahh :D

Farahin Abd Majid berkata...

okey. klau mcm tu please pm sye k