Welcome to my blog. Feel free to read my stories and etc. I rarely update this blog. Sixteen.


home. | le owner. | stuff. | affiliates. | flavors. | chatbox.

Sabtu, 10 Disember 2011

Aku Akan Jadi Dubak Form 2 Tak Lama Lagi XD


Assalamualaikum + Hye

Heyo. Sekarang neh jam dekat laptop menunjukkan bahawa sekarang dah pukul 12 : 06 am, tibelah masenye untuk tidurr. Hahaha merepek meraban la aku neh. Btw, saya nak menceritakan pasal form 2 neh. Jadi sesiapa yang sekarang neh form 2 tahun depan form 3 tu kongsilah sikit macam mane pembelajaran form 2 neh. Maklumlah, bakal dubak form 2 lah katekan. Tahun depan semua sesi pagi. Ingatkan sesi petang lagi. Tak tahu kenape. Mungkin budak petang sikit kot. Agaknya la. Huhuhu. Sekarang neh nak list azam tahun baru 2012 pulak. Belum tahun baru lagi dah nak list. Apedahh.

Saya ingin berazam untuk menjadi budak yang matang.
- Sebab ape? Sebab kawan-kawan saya cakap perangai saya ne macam kebudak-budakan -.- Sebab tu saya nak berubah. Harap-harap azam nie dapat dilaksanakan dengan baik. Huhu

Saya ingin berazam untuk rajin solat 5 waktu.
- Kadang-kadang saya nie asyik tertinggal jek solat. Kadang solat, kadang tak. Harap-harap azam nie dapat dilaksanakan dengan baik. Huhu

Saya ingin mendapat kedudukan yang terbaik di dalam kelas dan untuk PMR 2013.
- Saya nak sangat dapat no 1. Kalau no 2 ke, 3 ke, takpe lah. Harap-harap azam nie dapat dilaksanakan dengan baik. Huhu

Saya ingin mendapatkan A dalam Matematik dan Bahasa Inggeris.
- Kalau matapelajaran Matematik, memang saya lemah. Tapi saya dah berusaha untuk mendapat A atau B. Masih gagal lagi. Asyik dapat C jek, cukup-cukup makan. Bahasa Inggeris pun sama, kadang dapat B, kadang dapat C. Okey lah tu tapi cuma nak tingkatkan jek. Harap-harap azam nie dapat dilaksanakan dengan baik. Huhu

Saya ingin menjadi seorang yang berani di sekolah.
- Kalau orang ejek saya, marah saya, mesti saya sedih. Kalau nak marah, boleh tapi macam tak biasa. Harap-harap azam nie dapat dilaksanakan dengan baik. Huhu

Okay lah tu je kot wish yang saya listkan dalam fikiran saya tu. Lepastu publish kat sini. Hehe okaylah mata dah nak ngantuk nie.

Kbai \Assalamualaikum/.

2 ulasan:

Yasmin Jamaludin berkata...

bkal pom 2 erkk..wah2
sy bkl PMR..haha promote ckit :)

Farahin Abd Majid berkata...

a'ah.. hehehe ^^