Welcome to my blog. Feel free to read my stories and etc. I rarely update this blog. Sixteen.


home. | le owner. | stuff. | affiliates. | flavors. | chatbox.

Khamis, 29 Disember 2011

Change to Template Designer ~

Click here for more inspiring photos!

Assalamualaikum + Hye

Hey peeps. Korang ape khabar? Sihat? Korang rindu saye tak? Mesti rindu tak rindu kann? Cube korang tengok, saye ubah template lagi. Huhu, sebenarnye boring kalau laptop takde. Sebab tu edit blog jek kejenye. Haha :D Btw saye pakai template Denim balik. Hewhew tp saye edit sikit macam blogskin. Haha korang nak tak template yang macam saya pakai niee? Mesti korang nak kan? Nanti saye buat freebiesnye ea. Tapi tahun depan dah tak update blog neh, sebab nak tumpukan perhatian kepada matapelajaran tingkatan 2. Huu. Memang kene say goodbye kat blog neh. Haha.

Saye tringin nak jadi blogger femes tpi klau tak femes lgi bgus. Huhuhu okaylah dah takde idea nak cakap ape. So kbai and Assalamualaikum :)

Sebelum ku kenal, dirimu sebenar, aku tak kenali, apa itu cintaa ~ setelah ku kenal, dirimu sebenarrr, kau cinta sejati, ku sayang padamuu ~ - @MrSpongebob183 [Muhd Fadlin] ; suke ayat nih sgt2 ;]

4 ulasan:

amirahyusoff berkata...

Eh betulke dah tukar?Nampak simple and smart giloss XD

Muhd Fadlin berkata...

haha, eh eh, tweet saya ada kat situ. LOL XD btw nice bloglahh :)

Farahin Abd Majid berkata...

@amirahyusoff ; btol lrh takkan sye nak tipu plak, hihi :D hehe thanks ^^

Farahin Abd Majid berkata...

@Muhd Fadlin : hehe thanks ^_^