Welcome to my blog. Feel free to read my stories and etc. I rarely update this blog. Sixteen.


home. | le owner. | stuff. | affiliates. | flavors. | chatbox.

Jumaat, 9 Disember 2011

Contest Sweet Memories With BFF!

(klik banner utk join)
Assalamualaikum + Hye

Heyo. Hari neh Farahin join contest lagi. Contest neh pasal gambar BFF. Ditag oleh my "bestfriend", iaitu Fadlin. Thanks ! :) Lagipun saya baru lepas balik dari Johor Bharu, jalan-jalan kejap. Hehe. Mase jalan-jalan tuh, saya tengok banyak beg sekolah. Ohsem giler! Rase macam nak beli semue ~ Lepastu tengok kasut sekolah All Star warna hitam. Mahal giler tau tak ? Harge macam ....... Tak tau nak cakap ape T^T Alamak tajuk sudah lari maaaa. Okay saya dah merepek -.- Let me tell le syarat-syarat yeee.

Syarat-syaratnya :

  • Wajib ada blog
  • Mesti buat entry pasal nih , banner disediakan
  • Send link dekat tempat comment. Kalau dari blog Enda send sini, kalau dari blog Eve send tempat dia. #Shoutbox tak akan dilayan and jangan send link di kedua-dua blog!
  • Tag beberapa orang #Tak kesah berapa, pastikan mereka tau
  • Hanya tiga winner. Bukan unsur Voting.
  • Contest akan terbatal jika kurang dari 15 orang
Cara-cara untuk menang :

  • Upload pic dengan BFF
  • Edit / tak edit diterima
  • Maximum three picture
Kalau korang nak tengok hadiahnya, sila klik SINI.

Okay, sekarang neh saya nak pertaruhkan gambar yang saya telah edittt. :)




Okey tak saya edit. Saya edit memang hampeh. Semue tak jadik. Akhirnye nie jek yang dapat edit. Kalau pakai pixlr, tak boleh sebab internet kat laptop kejap hidup kejap mati. Bluetooth tengah rosak pulak tu. Nak hantar kedai tapi, malas la. Nanti kene duit jek. Membazir jek. Huhuhu. Tengok tu title dah lari dah. Haha.

Sekarang neh nak tag orang pulak. Muehehehehe :D




Kbai \Assalamualaikum/.

2 ulasan:

❥ sii eve ! ❥ berkata...

hyee , bleh tw x ? eu edit pic gna s0ftware pa erk ?

Farahin Abd Majid berkata...

ermm, pkai photoscape je.