Welcome to my blog. Feel free to read my stories and etc. I rarely update this blog. Sixteen.


home. | le owner. | stuff. | affiliates. | flavors. | chatbox.

Khamis, 22 Disember 2011

Eh eh, kaw dah Tingkatan 2?

Click here for more inspiring photos!

Assalamualaikum + Hye

Heyo. Korang semue ape khabar? Sihat? Muehehehe kalau sihat bagus lew. Ce korang bace title tu, eh eh, kaw dan tingkatan 2? Kejapnyer. Huhu memang kejap tapi tak sangke jugak saye dah form 2. Siape taun neh form 1 taun dpn form 2. Sila angkat kepale. Haha terbaekk ah xD. Tapi mak saye ckp sye dh x leh nk update blog, fb, twitter. Kecuali hari sabtu dgn ahad jek boleh online. Nak jadi budak pandailah katekan :3 Tarikh masuk sekolah 4 hari bulan 1 tahun 2011 2012 aka hari Rabu. Huh, kene hari Rabu pulak x) Tapi yang aku tgh menunggu ialah si Yana aka kawan baik aku dye nk balas dendam kat aku. Huh, cool story bro? Ingat aku takut ke? Dah lah ko tu kuat merajuk lh, sket2 mrjok, sket2 mrjok. Smpai kitorang nak kjar kau pon susah. Ermm, ape pon cannot (Y).

P/S : Norliyana binti Marsiken, anda telah dibuang dari sekolah kerana anda membalas dendam kepada Nurul Nurfarahin binti Abd Majid. \Haha terbaekk xD/.

Kbai \Assalamualaikum/.

3 ulasan:

Sab berkata...

akak tahun ni form 2 tahun depan form 3 . tak boleh angkat kepala la ni ? hahahha . PMR tahun depan ! >,<

Farahin Abd Majid berkata...

@Sab : akak form 1 taun neh, taun dpan baru form 2... -.-

Nurlyana Izyan berkata...

same lha kite -.- baru je best-best jadi budak-budak tahun ni. makin lama makin tua daaa T^T