Welcome to my blog. Feel free to read my stories and etc. I rarely update this blog. Sixteen.


home. | le owner. | stuff. | affiliates. | flavors. | chatbox.

Jumaat, 30 Disember 2011

Freebies - Tumblr Comic Cursor [Hand-made]

Click here for more inspiring photos!

Assalamualaikum + Hye


Hey peeps. Hari neh saye nak bagi freebies cursor kat korang. Cursor neh saye wat sendiri. Kalau nak gune bagitau ea. Tak payah credit oke. Sebab saye neh baek hati haha xD


http://2.bp.blogspot.com/-SzLmBbqnzNE/Tv29LBdmEQI/AAAAAAAABs0/aELJM2ahySc/s1600/forever+alone.png


http://1.bp.blogspot.com/--w3KMVZjDUA/Tv29L5w8fvI/AAAAAAAABs4/yIiyHyh195Q/s1600/lol.png


http://1.bp.blogspot.com/-MNdM1dnXnEo/Tv29MP-L5JI/AAAAAAAABtE/qFFZGQ9ZQaw/s1600/megusta.png


http://1.bp.blogspot.com/-c_eFZQl6l3E/Tv29NbRJc6I/AAAAAAAABtI/PwPtDD144WE/s1600/troll.png


http://3.bp.blogspot.com/-usLc1v-_X5U/Tv29N5q04GI/AAAAAAAABtQ/PKzmVNQ8RNE/s1600/okay.png

Sorry ah kalau saye bagi sikit. Hehe malas nak wat banyak. So jumpe at the next entry ye. Bye !

P/S : Besok pergi bayar buku. Hadoii -.-

8 ulasan:

QilaDany berkata...

amek satu ye :)

QilaDany berkata...

err mcm mana nak dapat url bnda nie?

Farahin Abd Majid berkata...

@QilaDany : click gmbr tu je ^^

AmirahSyafiqah ♥ berkata...

saya guna! :)

AmirahSyafiqah ♥ berkata...

Tak boleh nak Save Image As la ! Kalau click gambar tu pun tak boleh nak right click la Kak... :) Sorry to say !

Farahin Abd Majid berkata...

@AmirahSyafiqah ♥ : ermm, sorry terlupe nak bagi url gambar tu. tapi sekarang saye dah bagi k. -.-

Shahirah Cute berkata...

Aku ambil satu tau!

Wanaa Nana berkata...

guna yang LOL tu ^.^
thanks for this freebies. <3