Welcome to my blog. Feel free to read my stories and etc. I rarely update this blog. Sixteen.


home. | le owner. | stuff. | affiliates. | flavors. | chatbox.

Rabu, 21 Disember 2011

Happy Birthday To Me ! ~

Click here for more inspiring photos!

Assalamualaikum + Hye

Heyo. Hari neh hari ape? Hari neh hari rabu a.k.a my birthday. Hehe, memang epy giler lrh. Sebab ape? Sebab kwn2 saye kat fb rmai wish my birthday. Thanks all ^^ Farahin syg korang ! Love you like a love song. Heheh. So, cube korang tengok, saye tukar template lagi kan? Sebenarnye saya bw blog Diana, pastu dye pakai skin yg ohsem, pastu saye test lrh kat blog saye neh. Ternyate, memang ohsem skin neh. Suke sangat2 ^^ Sampai ade kwn mintak kek. Hahah so sweet ! Orang yang pertama yang wish my birthday adelah my parents. Thanks! Yang kedue pulak tak silap saye Fadlin kot. Alhamdulilah, birthday taun neh makin meriah dgn kwn2 kat facebook tu. Hee. Besok pulak birthday classmate saye, iaitu Hazim :) So, saye nak ucapkan happy birthday kt dye smoge panjang umur dan dimurahkan rezeki. Aminn :D Tapi yang dah wish tu thanks lrh yer. Yang tengah online tp x wish tu x pe lrh ye. Mngkin korang lupe kot birthday saye. Biarkan je lrh diorang tu. Huhu.

P/S : Aku rindu kat BFF aku !

Kbai \Assalamualaikum/. 

2 ulasan:

amirahyusoff berkata...

Happy Birthday FARAHIN =)
May Allah bless You :D
mesti tengah potong kek ni ;)

Farahin Abd Majid berkata...

thanks... tp sye x mkan kek.. huhu