Welcome to my blog. Feel free to read my stories and etc. I rarely update this blog. Sixteen.


home. | le owner. | stuff. | affiliates. | flavors. | chatbox.

Isnin, 5 Disember 2011

Hit Counter (Free)

Follow LITTLEMISS-INSPIRED♥  for your daily source of kawaii images!

Assalamualaikum + Hye

Hari neh Farahin nak ajar korang camne nak buat hit counter macam saye tuh. Korang tahu tak hit counter tu ape? Kalau korang tak tahu ce tengok gambar di bawah yee.


(click untuk gemuk)

Sekarang neh dah tau kan ape bnde hit counter kan? Okay jum start :3

  • First, korang pergi dekat [sini] dulu.
  • Then, korang 'isi tempat kosong dengan jawapan yang betul' XD kalau korang tak paham, tengok gambar ni.



(click untuk gemuk)

  • Lepas dah copy kod tu, korang paste je dekat mana mana tempat yang korang nak. Tapi elok letak dekat atas kod shoutbox korang.

Haa, macam tu je cara dye. Simple and easy as ABC rite? #pahaltetibespeakingne
Kalau korang tak faham, bagitau kat saye ea. Nanti saye akan tolong korang :)

Credit : Fadlin

Kbai \Assalamualaikum/

P/S : Dubak yang bernama Norliyana aka kawan ba-ek aku tuh nak balas dendam kat aku. So what? Amacam ada brann? Kalau ada brann face to face la bangang! Kawan ba-ek tak sedar diri!

2 ulasan:

Muhd Fadlin berkata...

uishh, garangnye diaa :O

Farahin Abd Majid berkata...

@Muhd Fadlin ; mane ade.. hehehhe..