Welcome to my blog. Feel free to read my stories and etc. I rarely update this blog. Sixteen.


home. | le owner. | stuff. | affiliates. | flavors. | chatbox.

Rabu, 7 Disember 2011

Tak Jadi Pulak -.-

Click here for more inspiring photos!

Assalamualaikum + Hye

Heyo. Hari neh memang bosan giler la. Asyik duduk rumah jek, lagilah bosan. Kalau sebelum SDKA tuh, boleh jalan-jalan pulak. Kalau selepas SDKA, langsung takde gi jalan2. Huhuhuhu. Erm, korang tahu kan saye nak stop buat tutorials. Kalau yang belum baca tuh, [click sini]. Saye buat tutorial neh suke-suke jek, bukan nak jadi femes pun. Tapi kalau kite share tutorials and freebies kepada newbie bagus jugak, kita boleh berkongsi ilmu dengan sesiapa sahaja.

Semalam kan saye post nak stop buat tutorials. Pastu saye tengok dekat blog Fadlin, dye cakap macam neh, "Baru ku tahu betapa susahnya nak buat Tutorial. And Farahin, please jangan delete tutorial andaaaa! JANGAN JANGAN JANGAN!" Korang tak caye betul x ape yg dye cakap tuh? Tengok le gambar kt bawah tuh.


Tapi saye pun nak bagitau jugak bahawa yang pasal saye nak padam tutorials tuh, sememangnye tak jadik pon! Semalam saye pikir pasal tu korang tahu tak? Muehehehe. Saye memang ade personal blog tapi tak pakai pon. Muahahahaha. Tapi kan, kalau saye tak padam tutorials, lagi lha bagus. Kalau saye padam tutorials tu, hidup saye akan menjadi sengsara kalau tanpa tutorials. Hahaha okay okay saye tak akan padam tutorials la.

Erm, nak mintak tolong dengan korang boleh tak? Sekali jek, bukan dua-tiga kali kay. Mintak tolong korang click nuffnang saye, pastu korang pergi blog Fadlin and sape2 jek lah, korang click lah nuffnang, heartbeat and churp churp and segalanya lah ea. Sebab ape? Sebab sye nk tlg diorang kay. #napeperangaiakumakinpelik

Kbai \Assalamualaikum/.

Tiada ulasan: