Welcome to my blog. Feel free to read my stories and etc. I rarely update this blog. Sixteen.


home. | le owner. | stuff. | affiliates. | flavors. | chatbox.

Jumaat, 9 Disember 2011

The Ultimate Year End Giveaway by Nisa Kay

[NEW-Giveaway-BANNER2.jpg]

(klik banner utk join)

Assalamualaikum + Hye

Heyo. Disebabkan hadiah giveaway neh banyak, saye join ajelah contest neh. Okay, hari neh saye join GA dekat blog Akak Nisa Kay. Siape x kenal Akak Nisa kann? Blogger femes tuu. Huhu. Kalau korang tak kenal dia jugak memang tak tau lerr -.-

Okay, sekarang neh Farahin nak bagitau syarat-syaratnye ea :)

  • Terbuka kepada followers blog Saya Suka Menaip ini. Tidak kira lelaki atau perempuan.
  • Wajib mempunyai blog, bergelar blogger.
  • Tak perlu tag kawan-kawan untuk join, cukup sekadar promote aje.
  • Pemenang akan dipilih secara random.
Bagaimana Menyertai??

  • Buat entri bertajuk "The Ultimate Year End Giveaway by Nisa Kay". 
  • Letak banner GA dalam entri korang.
  • Letak link sponsor dalam entri korang. Dan WAJIB letak semua sponsor di bloglist korang.
  • Promote entry penyertaan korang habis habisan! [example: buat sticky post, post pasal entri korang yang ni dekat fb or anything else] Sebab nanti akan ada hadiah untuk Top Refferal.
  • Like dan Tweet entri yang INI.
  • Like fan page blog Saya Suka Menaip di SINI.
  • Pastikan ikut syarat syarat yang diberi.

Sekarang neh Farahin nak letakkan senarai sponsor GA neh.

See? Banyak kan sponsornye? Hadiah pon banyak jugak. Muehehehe XD Nak tau tarikh tutup GA nie bile?

31 DISEMBER 2011

Banyak masa lagi, jangan risau. Tapi tak tahulah kalau kak Nisa Kay tetibe berubah fikiran nak percepatkan tarikh dia kann. So, cepat cepat join sebelum terlambaaattt!! hehe :)

Harap2 saye adelah orang yang bertuah. Aminn :D

Kbai \Assalamualaikum/.

3 ulasan:

Nisa Kay berkata...

CHECKED.
THANKS FOR JOINING THIS GA and GOODLUCK :)

Farahin Abd Majid berkata...

you're wlcome n thanks again :D

Miraro berkata...

salam. MIRARO pun join jugak. GUDLUCK dear ;)*lawaa belog.