Welcome to my blog. Feel free to read my stories and etc. I rarely update this blog. Sixteen.


home. | le owner. | stuff. | affiliates. | flavors. | chatbox.

Selasa, 27 Disember 2011

Will Not Update This Blog

Click here for more inspiring photos!
Wahh, comel giler pencilbox neh. Rase macam nak beli jek. ~ *sewel*

Assalamualaikum + Hye

Hey peeps. Ini entry pendek bukan entry panjang. Haha ~ Okay, saye nak ucapkan thanks banyak-banyak kpd korang sbb follow blog saye nie. Kepada yg korang request tutorial kat shoutbox tu, sorry la ye kalau tak balas sebab malas nak balas. Alhamdulilah followers blog saye dah makin meningkat lagi, dah 460 followers dah. Kalau twitter tak tau ah, tak silap saye 56 kot. Kalau nak follow, follow jelah, saye tak nk pakse korang. Huhu [KLIK]. Ermm, tadi pergi parkson kat Kluang Parade, saje jalan-jalan. Btw, tadi Farahin baru beli alat tulis. Kasut, beg dah beli dah. Baju sekolah pon dah jugak. Tinggal buku latihan bla bla bla and banyak lagi. Ermm, korang dah beli ke? Kalau dah beli tu baguslahh :) Btw, mulai sekarang saye kene berubah, sebab ape. Dulu pemalas, sekarang, jadi budak rajin. Papai budak pemalas. Hewhew :p Kalau tak belajar camne nak jadi budak pandai macam budak cina kann? Muehehe taun depan dah jarang online dah. Mak dah tak bagi online dah. Huhu, nanti taun depan lagi dah PMR kann? Nak dapatkan 8A :) Hope my wish came true. So, tu je nak cakap. Kbai dan Assalamualaikum :*

Tahun depan, saye mmg x kan online sampai saye abis Form 3. Haha memang betul :)

Tiada ulasan: