Welcome to my blog. Feel free to read my stories and etc. I rarely update this blog. Sixteen.


home. | le owner. | stuff. | affiliates. | flavors. | chatbox.

Ahad, 8 Januari 2012

Homework -_____-

Tumblr_lvr2n6tkjw1qez43mo1_500_large
Sedapnye nutella neh :O

Assalamualaikum + Hye

Hello fellas. Rindu saya tak? Rindu? Tak? Lol baguslerr. Nak update blog tapi... Takde idea pulak! Cube korang tengok, saya edit blog lagi. Warne purple tukar pink. Eeee, me hate pink :p Okay nie just entry pendek bukan panjang. Malas nak wat entry panjang bebenoh. Hujhujhujhuj. Besok x dpt online lagi. Homework yang laen dah siap cume BM jek yg belom. Wat karangan plak tu. Huhh -______- Dah ler cikgu aku nak karangan tu besok bin tommorow. Kekeke xD Tapi saya happy gaklah, dapat disable page source. Haha padan muka korang takleh bukak page source saya :P Kalau nak copy style tu suke hati korang lah. Till then, peace no war xD

P/S : Korang semua, jom baca entry kat SINI, SINI, SINI, TONYOH SINI dan TEKAN SINI. Heheh :D Dan jangan lupa click SINI jugak. Thanks ;D

4 ulasan:

Akeyla Frr . berkata...

<3 sama ah. hahaha.

Forever Alone Person berkata...

x) akak kalau disable page source pung tetap boleh buka kalau guna Google CHrome xD btw selamat belajar ~.~

Farahin Abd Majid berkata...

@Akeyla Frr . : Owh ye ke? Kite senasib la neh hahahaha xD

Farahin Abd Majid berkata...

@Forever Alone Person : Hehehe xD thanks adek ;)