Welcome to my blog. Feel free to read my stories and etc. I rarely update this blog. Sixteen.


home. | le owner. | stuff. | affiliates. | flavors. | chatbox.

Khamis, 12 Januari 2012

Merentas Desa Y___Y

Click here for more inspiring photos!

Assalamualaikum + Hye

Ermm bosan gila hari neh. Bahu pon tengah sakit sekarang neh sebab tiap2 hari bawak beg berat, tu ler pasal bahu saya sakit. Huhu biaselahh, lumrah hidup :O Kalaulah dapat beli novel banyak2 kan baguss. Boleh baca buku tiap2 hari. Tapi mak tak bagi pulak beli banyak2, membazir je. Terpakse keluarkan duet sendiri T___T Tapi sebenarnye buku neh boleh jadi teman kite tau, macam kite dgn kawan baek kite. Macam tu lahh kite anggap.

Title tu memang takde kene mengene pon, saje je wat gempakk. Lagipun minggu depan dah mule latihan merentas desa. Benci ah cenggini. Kalau takde merentas desa lagi bagus huhuhuhu. Tapi best jugak la merentas desa tu. Kalau aku memotong si Arni, Jannah, Shera, Yana dan Fika boleh je. Aku dengan Farhana rumah biru. Kitorang berdue kembar tau!

Hari nie homework banyak sangat. Terpakse lahh aku siapkan -_____- Kalau tak siap dah lame kene marah dgn cikgu. Dah lahh cikgu semue garang2, kalau cikgu tu tak garang kan baguss :D Saye tukar template lagi. Saye just pakai simple template jek. Nanti bile2 kalau saye ade free time nanti saye wat tutorial okeh.

Assalamualaikum. Yang benar, Farahin.

Tiada ulasan: