Welcome to my blog. Feel free to read my stories and etc. I rarely update this blog. Sixteen.


home. | le owner. | stuff. | affiliates. | flavors. | chatbox.

Khamis, 5 Januari 2012

Rindu kat blog :D

Neh teman baru saya iaitu buku. Korang hado? Mehehe

Assalamualaikum + Hye

Hey peeps. Dah lame saya tak update blog neh. Disebabkan terlalu rindu kat internet, bukaklah blog saya yg tgah berhabuk neh. Hahaha :D Btw, saya memang happy sngt2 smalam, guru kelas saya kata saya dapat masuk kelas 2 UM. Alhamdulilah, trime kasih Ya Allah :'D Arni, Jannah, Yana pon dapat masuk 2 UM gak. Yang baru masuk kelas 2 UM tu adelah 2-3 orang. Namanye Aisyah [Echa], Amirul [Cicak], Siat Ting, Haziq Haiqal, Pratap dan Jerald John. Diorang tu sporting giler ah mase blajar xD Tapi blok form 2 jauh jugaklah dari pejabat tapi dekat dengan kantin. Huhu. Tapi yang aku geram neh, first day naek sekolah dah ade homework. Keje maths dgn sivik. Nasib baek aku dah siap. Pfft -.- Hari neh aku ade homework yg kne buat iaitu keje maths dgn kemahiran hidup. Aku mesti siapkan keje tu. Btw aku ade jumpe budak baru tapi dye kelas 2 UKM. Nama dye Farhana. Dye pakai crmin mate same mcm aku, haha xD

Pagi tadi kitorang ade pemilihan kokurikulum. Cikgu suruh kitorang pilih sendiri unit beruniform, kelab & persatuan dgn permainan. Saye pilih kadet polis [unit beruniform], kelab keselamatan jalan raya [kelab & persatuan] dan badminton [permainan]. Tapi aku makin bengang dgn Arni, Jannah dan Yana. Diorang masuk kelab Fotografi ! Mule2 diorang nk masuk Interact Club, pastu diorang cpt2 tukar. Apedaaa ~ Jannah bole ejek aku mase aku pilih kelab kselamatan jalan raye tuh. Tapi x pe, yg pnting aku dpt kwan dgn Farhana tuh. Huhu :D Sekarang neh aku adelah berubah sikit, kerja sekolah dpt siap, klau time boring bace buku. Huhuhu. Mase PK1 nanti aku nak dapat 8A. Kalau tak dapat 8A, 7A 1B. Sekurang-kurangnye 5A snang citer. Tapi aku selalu dapat math, english dgn geo slalu dpt B dgn C. Aku msti dpaatkan 8A :D

Nanti saye nak sediakan note sikit kat sidebar blog saye. Tapi sye hanya dapat update bile time cuti sekolah jek. Kalau lah takde homework, kalau ade, saye tak akan update sampai saye dpt siapkan keje skolah. Tapi korang jgn risau, sye tak akan deactive blog, fb, twitter dan tumblr. Tapi kalau nak bukak fb dgn twitter, via mobile jek. Aku nak beli camera kalau duit simpanan aku dah cukup. Aaaa tu je kot saye nak cakap. Till then, peach peace no war xD

Tiada ulasan: