Welcome to my blog. Feel free to read my stories and etc. I rarely update this blog. Sixteen.


home. | le owner. | stuff. | affiliates. | flavors. | chatbox.

Jumaat, 27 Januari 2012

Semalam, Happy Day :D

Click here for more inspiring photos!

Assalamualaikum + Hye

\Bismillahirrahmanirrahim/ Hello fellas ^^ Korang semue ape kabar? Sihat? Hehe, saye pon sehat gak. Korang camne plak? Hehe ^_* Saye nk ucapkn thanks bnyk2 kat korang sebab dah follow twitter saye :) Jom follow saye di twitter, https://twitter.com/#!/farasajee. InsyaAllah saye akn follow korang balek. Itupon kalau sempat. Homework aku lum siap lagi, nak wat camne kan? Dah lah aku bercuti 4 hari tapi x siap2 homework. Haha XD Followers twitter saye dah ade 84 orang tapi tweet saye dh 680. Sye kne update smpai 1000, itupon kalau smpat larh. Sye jeles tgk Fadlin punye tweet, dye dah ade 1000 lbih tweet. Huhuhu, x pe x pe. :D Semalam, mmg happy day :D Sbb... Sbab ape? Sbb smalam sye dapat tweet dan YM brsame kwan rapat saye, sape lagi klau bukan Fadlin :) Best giler dapat tweet dgn YM dgn dye :) Love that moment.. Nanti hari Isnin dah x leh bukak YM, FB, Twitter lgi. Huhuhu, x pe2, dapat bukak via text pon cukop. Haritu saye tnye kawan sye pasal fb via text. Dye kate 2 hari, RM3. Mahal giler, LOL. Baek aku via mobile. Nasib baek phone aku ade wifi. X kne duit. Hahah :D Sye ade smpat printscreen gmbar nih. Heee :D

Thanks Fadlin :D <3 Walaupun ade huruf yg trtinggal, tpi x pe larh. I love thiss !

Hehe, nie nama skolah baru saye. Fadlin yang tulis ;'D

Hahaha, nielah time kitorang bile x dek keje XD LOL

Yeah, love that moment. Kalaulah saye dpt chat dgn dye lagi, x pe gak ;D Saye anggap dye nie macam abang saye sendiri. Walaupun dia bakal PMR 2012, saye sentiase mendoakan dye semoga dye mendapat 8A dalam PMR :') Aminnnn..... Tapi saye suke ayat nie.. Sampai sye retweet lagi.. Heheh :D

Yeah, yang saye wat kotak warne merah tuu. :'D

Kitorang brdue chat YM, tweet sampai kul 3 pagi. HAHA :D Memang best giler larh! Tapi ramai classmate saye x de twitter. Saye sorang jek yang ade twitter. Huhu tapi si Shera Patoni suke tengok twitter tpi dye kate nk wat tpi x tau biler. Huhuhu x) Sye ade printscreen satu status nih, nie adelah pengakuan saye ;)

Yeah, dari aku darjah 1 sampai sekarang, aku sentiasa dapat A dalam Science. Alhamdulilah. Tapi mata pelajaran laen ade dapat A jugak. #nie pengakuan bukan menunjuk-nunjuk kay.

Saye mmg nk masuk skola sme dgn awk tpi jauh sgat, nak wat camne kann? Huhu :'(

Sorry lahh kalau entry nie mcm menunjuk-nunjuk. Dah x tau nk update ape, kejenye tukar template jer memanjang. Homework saye x sentuh langsung. Pfft -.- Apelaa aku nie.. Okey, papepun, tu ajelahh nak update. Hehe

Saya, Nurul Nurfarahin binti Abd Majid mendoakan Muhd Fadlin bin Muhammad Firdaus Chan mendapat 8A dalam PMR 2012. Aminnnnn :'D Good Luck and all the best ! XD

Assalamualaikum. Peace yoo. 

2 ulasan:

Muhd Fadlin berkata...

haha, best giler kan semalammm x) takpe, awak mesti boleh pecut punya tweet saya. tapi followers awak lagi ramai :) wahh, thanks tau printscreen gambar2 ni.. terharuuu sangat ;) really appreciate it . hehe, nanti ada masa kita hangout x) and thanks for the wishh ^^ saya akan cube buat yang terbaikkk :)

Farahin Abd Majid berkata...

hehehehe, you're welcome ^_^ good luck tauu