Welcome to my blog. Feel free to read my stories and etc. I rarely update this blog. Sixteen.


home. | le owner. | stuff. | affiliates. | flavors. | chatbox.

Isnin, 4 Jun 2012

GA DARI PELAJAR FORM 6 2012!

180790_191253584232541_116583801699520_612423_4184798_n_large
Comel je gmbr nie haha :D

Assalamualaikum! Yo yo wassup broo ~ Dapat gak edit blog hari nie, lagipon internet tgh laju skrg nie ~ Shiuuuu ~ Okey, hari nie saya nak join contest. Dah lame giler x join contest & giveaway nie, lagipon skrg nie ade mase lagi, join je laa. Haha, lagipon Fadlin yg tag saya utk join contest nie. Thanks! :D


Kalau nak join klik banner tu je kay =D

Syarat-syaratnya:

  1. Copy banner dan buat entri.
  2. Follow blog dan like fanpage (bukti dalam gambar).
  3. Tag tiga orang blogger lain.
Okay, tu je syarat-syaratnye. Kalau korang nak tau hadiahnye, klik je banner tu kay. Tarikh tutup 25 Jun 2012. Masih sempat lagi utk join contest nie, haha ^^

Hehe, anda ditagg :D






Nielah buktinye yg saya dah follow and like fanpage :3
Papepun, tu ajelahh saya nak tulis.
Kbye. :)

P/S : Nak mintak tolong korang boleh takk? Saya nak promote twitter saya nie, haha xD Haa, meh ler follow twitter saya (hanye yg ade twitter shj kay). Click HERE to follow =) Saya dah maju kat sane, xdelah maju sangat. Ahahahahaha :3

2 ulasan:

Nelly The Strange berkata...

Tq sudi join ! ^_^
good luck !

Nurul Nurfarahin berkata...

hehe, wlcome ^^ thanksss