Welcome to my blog. Feel free to read my stories and etc. I rarely update this blog. Sixteen.


home. | le owner. | stuff. | affiliates. | flavors. | chatbox.

Jumaat, 31 Mei 2013

CONTEST FREE HEADER BY LIA ABDILLAH


 photo bannerr_zps8af4029a.png
Klik banner kalau nak join ^_^

Assalamualaikum and hai. Dah lama tak update blog. Rindu sangat2. Haha :D Hari ni saya rajin update blog sebab saya nak join contest! Dah lama saya tak join contest. Almaklumlah busy -lah sangat- -_- hahaha. Sape nak join contest ni klik je banner tu ^_^ mari kite meriahkan contest ni :)

Kalau nak bace syarat2 dye klik je kat banner tu kay. Ok tak mau cakap banyak, sekarang pasal design header pulak. Saya nak pilih design 1 :)

 photo contoh_zps51757a7c.png

Design; 1
Tema  warna header; Biru cair, pink dan putih
Title; This Time
Jenis font untuk title; http://www.dafont.com/pacifico.font
Warna font untuk title; #C1D7FE
Caption; A full-time student and part-time blogger.
Warna font untuk caption; #FFFFFF
Url blog; http://f-akesmiles.blogspot.com
Jenis font untuk url blog; http://www.dafont.com/thats-font-folks.font
Warna font untuk url blog; #FFDDDD

Details untuk header dah siap ! :D Jomlah join, hadiahnya lumayan woo ! Okay tu jelah nak update. Bye :D

*btw lupa nak tag orang ! hehe XD okaylah saya tag -> Fadlin

Bye !


7 ulasan:

♥ Lia Abdillah ♥ berkata...

Thanks sudi join ^^ btw, gudluck awk ! (Y)

Nurul Nurfarahin berkata...

@♥ Lia Abdillah ♥: most wc :) thank you :D

Busyra Bt Takiyudin berkata...

nak bookmark? join sini..
http://busyratakiyudin.blogspot.com/2013/06/dengan-komen-dapat-bookmark.html

Nurul Nurfarahin berkata...

@Busyra Bt Takiyudin: insyaallah kalau sy ade mase nanti saye join eah :)

♥ Lia Abdillah ♥ berkata...

awk punye width utk header yg contest lia tu brape erk? ty

Nurul Nurfarahin berkata...

@♥ Lia Abdillah ♥ : 800 x 200

♥ Lia Abdillah ♥ berkata...

done ;) hope u like it :** kalo xpuas hati, bgtau dkt fanpage yer

http://2.bp.blogspot.com/-p1_8gSfbMNA/UguVAcmUIlI/AAAAAAAAFPo/qVOy2lyuLFk/s1600/farahin+(2).png