Welcome to my blog. Feel free to read my stories and etc. I rarely update this blog. Sixteen.


home. | le owner. | stuff. | affiliates. | flavors. | chatbox.

Sabtu, 15 Jun 2013

Alhamdulilah... :D

Assalamualaikum dan hai.

Alhamdulilah saya menang dalam 1 contest. Ni pun baru tau last minute a.k.a sekarang. Hwahwahwa. Tak percaya? Meh tengok gambar kat bawah nie :3

Alhamdulilah.. terima kasih Ya Allah, terima kasih adek Aisyah, terima kasih mr. random ^__^ hadiahnye saya dapat "hadiah misteri", tapi x tau ape hadiahnye kekeke~ tinggal nak bagi details je kat sponsor tu ~.~ harap2 dapat hadiah tu, kalau tak, takpelah *sebab dah last minute* >.< ingatkan dpt top up, tp takpelah, bersyukur jelah ape yg ade :)) Korang belum check korang punye? Jom check sini :


P/S : Trial PMR dah nak dekat! Wish me luck ^_^
P/S ii : Tengah berusaha utk memahami subjek math ;__;
P/S iii : I will forget you, capital F ! I'm sorry if I hurt you .

Ppyong. 


1 ulasan:

Qaleshya Umairah berkata...

waaa !! best ny !