Welcome to my blog. Feel free to read my stories and etc. I rarely update this blog. Sixteen.


home. | le owner. | stuff. | affiliates. | flavors. | chatbox.

Sabtu, 1 Jun 2013

Freebies - Tribal Background

Comel tak adik saye? Comel kan, macam kak ton ! Haha gurau :p

Assalamualaikum dan hai.

Selamat pagi semua. Padahal dah tengah hari skrg ni. Lulz. Ok hari nie saya nak bagi tribal background? Tak tau tribal background tu ape? Haaaa, tribal background tu background yg banyak corak tuh *takretinakexplain* nampak tak permainan dia? Haha macam ni lahh ~

9b24d531839f414e0bbd8de5c1de6d2a_large

Okay, tak mau cakap banyak. Sekarang ni saya nak bagi tribal background. Hope korang suke :) Lagipun saya cari kat weheartit. Nak buat background utk blog, twitter, takde masalah ;)

Bbdvhmqcmaamsdt_large

436196_1988553_lz_large

A0lb0xscuaevf20_large

Tumblr_luvvh0brpb1qebdvbo1_500_large

Tumblr_mgjdteajph1qll01qo1_500_large

Pattern-illustration-geometric-neon-pastel-aztec-vasare-tumbrl_large

Large

Banyak lagi sebenarnye background tapi Farah bagi sikit jelah. Hope you like it :) Nak guna? Bagitau dulu, pastu baru boleh guna~ hehe nak kredit boleh, xnak xpe :) Bye !

6 ulasan:

Khairiyah berkata...

Saya amek satu ye. Cantik sangat. :)

Nurul Nurfarahin berkata...

@Khairiyah : okay ^^

Cik Saree Bimok berkata...

omey omey . kita ambik ea ? :)

NurhairaniSyam ツ berkata...

ambik satu. thanks :)

leogurl94 berkata...

saya amik tau :)

MisZ aA berkata...

hye, freebies you cantik sangat saya ambik okay. thanks